Vacatures Sales bij Sligro

Ligt jouw hart bij de horeca en help je horecaondernemers graag meer uit hun zaak te halen? Als je dit combineert met een goed commercieel gevoel, dan liggen er mooie kansen binnen onze afdeling Sales. Hier krijg je alle ruimte om je ondernemende kwaliteiten in te zetten om je klanten en Sligro verder te helpen.

✅ Aan de slag bij de marktleider in foodservice
✅ Je krijgt alle ruimte om je te verdiepen in onze klanten en hen echt verder te helpen
✅ Veel vrijheid en ruimte bij het indelen van je commerciële activiteiten
✅ Een gevarieerd klantenpakket: van sterrenrestaurant tot sportvereniging
✅ Allerlei mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien

Klanten écht verder helpen met een product- en dienstenaanbod op maat

Sligro is uniek in het brede aanbod aan food- en non-foodproducten dat we onze klanten kunnen bieden. We hebben ruim 75.000 artikelen in ons assortiment! En ons assortiment wordt steeds uitgebreider, waarbij we ook inspelen op foodtrends, zoals vegan en duurzaam eten en drinken. Onze producten zijn te koop in onze zelfbedieningsvestigingen of ze kunnen online besteld en via de bezorgservice geleverd worden. Met een team van ruim 120 salescollega’s en zo’n 160 collega’s in ondersteunende functies zorgen we ervoor dat we onze klanten op maat bedienen. We geven daarbij ook adviezen over hoe onze klanten nog meer uit hun bedrijf kunnen halen. Doordat we een sterke groei doormaken zijn er binnen Sligro veel kansen voor commerciële ondernemende talenten. Binnen Sales hebben we verschillende teams waarin regelmatig vacatures zijn. Hieronder lees je meer over deze teams. Ook delen we op deze pagina de verhalen van een aantal van onze Sales-collega’s.

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 4 van 4
Vacaturetitel Merk Locatie
Herstel
Accountmanager Foodcare | Regio Oost | Van Hoeckel
Accountmanager Foodcare | Regio Oost | Van Hoeckel Veghel, NL, 5466 RB 21 mrt. 2024
van Hoeckel Veghel, NL, 5466 RB
Accountmanager Zuid-Holland | Sligro Sligro NL
Pricing specialist | Veghel | Sligro
Pricing specialist | Veghel | Sligro Veghel, NL, 5466 RB 12 mrt. 2024
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Commercieel Medewerker Calculatie | Bouter | Zoetermeer
Commercieel Medewerker Calculatie | Bouter | Zoetermeer Zoetermeer, ZH, NL, 2723 RR 2 mrt. 2024
Bouter Zoetermeer, ZH, NL, 2723 RR

Binnen Field Sales maak je van lokale en regionale klanten steeds grotere Sligro-klanten
Ons Field Sales-team wordt geleid door de Regionaal Salesmanagers, die ieder een groep Rayonmanagers, Accountmanagers en Key Accountmanagers aansturen. Dit team bedient een heel gevarieerd pakket aan klanten: van de lokale voetbalclub tot een sterrenrestaurant of een regionale lunchroomketen. In totaal werken hier ruim 100 collega’s.

Niet alle Sligro-klanten doen meteen ál hun inkopen bij Sligro. Als Rayonmanager werk je nauw samen met het management van onze zelfbedieningsvestigingen. Samen identificeer je welke klanten potentie hebben om (meer) bij ons in te kopen. Die klanten benader je actief, al dan niet in de vestiging zelf. Je verdiept je vervolgens goed in de behoeften van deze klanten, waarbij je actief kijkt hoe je door een groter deel van ons assortiment aan te bieden van deze klant een steeds grotere Sligro-klant kunt maken.

Liever aan de slag als Accountmanager? In deze functie ben je verantwoordelijk voor zo’n 200 grotere horecaklanten. Als Accountmanager maak je als het ware van de business van je klanten jouw business. Je weet precies waar je klanten tegenaan lopen en waar hun uitdagingen en kansen liggen. Je komt met verrassende oplossingen om je klanten écht verder te helpen. Dat hoef je overigens niet alleen te doen, binnen Sligro hebben we allerlei specialisten die je mee kunt nemen om bij de klant aan te schuiven. Of het nu gaat om hulp bij het aanpassen van hun menukaart, uitbreiding van het cocktailaanbod of zelfs het meedenken over de formule van hun horecaonderneming.

Als onze klanten meerdere vestigingen hebben binnen een specifieke regio, dan vallen zij onder de verantwoordelijkheid van onze Key Accountmanagers, die overkoepelende afspraken maken voor de verschillende vestigingen.

Onze landelijk actieve klanten hebben hun eigen commerciële team
Als Nationaal Accountmanager ben je verantwoordelijk voor onze landelijke klanten met meerdere vestigingen. Met deze klanten maak je centrale afspraken op hoofdkantoorniveau. Ook de grote festivals, het leger en attractieparken vallen onder Nationaal Accountmanagement.

Oplossingen bieden voor problemen waar klanten wakker van liggen: welkom bij Solutions!
Binnen ons Solutions-team doen we niets anders dan onderzoeken waar we waarde kunnen toevoegen voor onze klanten. Zodat zij bijvoorbeeld meer rendement kunnen realiseren of hun bedrijfsvoering efficiënter laten verlopen. Zo hebben we al meerdere ‘oplossingen’ ontwikkeld, zoals bestellen via QR-code, gezamenlijk energie inkopen tegen een gunstig tarief, een apart concept voor cafetaria-ondernemers en ‘Kleinste Keuken’. Met dit concept kunnen horecabedrijven met onvoldoende (geschoold) personeel of een kleine keuken toch een mooi assortiment aan bereide snacks of kleine gerechten aanbieden. Het mooie aan Solutions is dat hierdoor je salesgesprekken met onze klanten nog meer de diepte in kunnen gaan en veel verder reiken dan alleen ons reguliere productaanbod.

Veel mogelijkheden in ondersteunende commerciële functies
Ons Customer Service-team ondersteunt de Rayonmanagers en de verschillende Accountmanagers. Je kunt hier aan de slag binnen binnen Nationaal en Regionaal Account Support en ondersteunend op het gebied van Tender Sales en Klantenservice. Vanuit dit team kan je doorgroeien naar andere functies binnen Sales. Binnen het Customer Service-team hebben we regelmatig vacatures. Je kunt hier terecht als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Als je van veel afwisseling in je werk houdt en graag je commerciële talenten inzet in een collegiaal team, dan is dit een perfecte kans!
Een ding is zeker: binnen onze afdeling is Sales is geen dag hetzelfde, in welk team je ook werkt. Naast de contacten binnen je eigen afdeling heb je ook veel contact met bijvoorbeeld je collega’s van Supply Chain, Marketing en Inkoop. En met de Sligro-locaties in het land. Dit alles maakt dat je een hele gevarieerde baan hebt.
Elkaar helpen staat bij Sligro centraal en dat merk je. Samen bieden we de beste oplossingen voor onze klanten. Ons enorm uitgebreide product- en dienstenaanbod helpt je daarbij.

Waar krijg je zoveel kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien?
Sligro groeit en dat betekent dat onze afdeling Sales ook groeit. Daardoor zijn er alleen al binnen Sales veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Ook zijn er heel veel mogelijkheden binnen de grotere Sligro-organisatie. Zo zou je bijvoorbeeld van een salesfunctie door kunnen groeien naar een leidinggevende functie binnen een van onze zelfbedieningsvestigingen. Aan jou de keuze!
Via de Sligro Academy bieden we je in ieder geval allerlei trainingen en opleidingen om je verder te ontwikkelen.

Meer weten over onze Sales vacatures?
Bel, mail of whatsapp dan met Joyce van Breenen, onze Recruiter, 06-10253140, of jvanbreenen@sligro.nl. Zij vertelt je graag meer. 

Maak kennis met Noëlle, Michel, Patrick en Jackie en lees waarom zij voor ons werken!

Noëlle Valckx, Rayonmanager

‘Je komt op zoveel verschillende plekken: van sterrenrestaurant tot hockeyclub. Dat maakt het werk extra leuk.’

Na de Middelbare Hotelschool heb ik onder andere zes jaar gewerkt als bar- en restaurantmanager op de Antillen. Toen ik naar Nederland terugkwam wilde ik niet meer in de horeca zelf aan de slag, onder meer vanwege de werktijden. Wel wilde ik absoluut een baan vinden met een link met de horeca. Dan kom je eigenlijk al snel bij Sligro terecht. Ik ben hier twee jaar geleden begonnen in het Nationaal Account Support-team. Toen hoorde ik dat er een vacature voor een Rayonmanager vrij kwam. Ik heb gesolliciteerd en kon al vrij snel in deze functie aan de slag. Als Rayonmanager focus ik me op klanten die klein zijn bij Sligro. Niet per se kleine bedrijven, maar wel klein in wat ze doen bij Sligro. Vaak zijn deze klanten bezoekers van de zelfbedieningsvestigingen. Door die klanten actief te benaderen, zorg ik dat zij meer gaan omzetten bij Sligro.

Ik kom door mijn werk op allerlei horeca-locaties, van sterrenrestaurant tot hockeyclub. Dat maakt mijn baan extra leuk! Deze klanten hebben natuurlijk hele verschillende behoeftes. Daarom is het fijn dat ik echt de tijd heb gekregen om Sligro en het product- en dienstenaanbod goed te leren kennen. Zo kan ik, nadat ik me verdiept heb in wat zij nodig hebben, komen met goede voorstellen. Ik heb veel vrijheid in hoe ik mijn werk doe. Dan moet je natuurlijk ook het verantwoordelijkheidsgevoel hebben dat bij die vrijheid hoort.

Noëlle Valckx, Rayonmanager

‘Je komt op zoveel verschillende plekken: van sterrenrestaurant tot hockeyclub. Dat maakt het werk extra leuk.’

Na de Middelbare Hotelschool heb ik onder andere zes jaar gewerkt als bar- en restaurantmanager op de Antillen. Toen ik naar Nederland terugkwam wilde ik niet meer in de horeca zelf aan de slag, onder meer vanwege de werktijden. Wel wilde ik absoluut een baan vinden met een link met de horeca. Dan kom je eigenlijk al snel bij Sligro terecht. Ik ben hier twee jaar geleden begonnen in het Nationaal Account Support-team. Toen hoorde ik dat er een vacature voor een Rayonmanager vrij kwam. Ik heb gesolliciteerd en kon al vrij snel in deze functie aan de slag. Als Rayonmanager focus ik me op klanten die klein zijn bij Sligro. Niet per se kleine bedrijven, maar wel klein in wat ze doen bij Sligro. Vaak zijn deze klanten bezoekers van de zelfbedieningsvestigingen. Door die klanten actief te benaderen, zorg ik dat zij meer gaan omzetten bij Sligro.

Ik kom door mijn werk op allerlei horeca-locaties, van sterrenrestaurant tot hockeyclub. Dat maakt mijn baan extra leuk! Deze klanten hebben natuurlijk hele verschillende behoeftes. Daarom is het fijn dat ik echt de tijd heb gekregen om Sligro en het product- en dienstenaanbod goed te leren kennen. Zo kan ik, nadat ik me verdiept heb in wat zij nodig hebben, komen met goede voorstellen. Ik heb veel vrijheid in hoe ik mijn werk doe. Dan moet je natuurlijk ook het verantwoordelijkheidsgevoel hebben dat bij die vrijheid hoort.

Michel Klerks, National Accountmanager

‘Je moet het leven vieren. Als je dat ook met je werk kunt doen is dat toch geweldig!’

Ik werk inmiddels al bijna 14 jaar bij Sligro. In die tijd heb ik verschillende commerciële functies vervuld in de regio Amsterdam. Sligro groeide sterk in die tijd, onder andere door overnames en een goede marktbewerking. Toen ik  Accountmanager werd zaten mijn klanten vooral binnen de ring van Amsterdam: hotels en restaurants en na de integratie met Heineken ook clubs. Je creëert je eigen netwerk in de stad, de ondernemers waar je mee werkt worden bijna je vrienden. Je bent continu deelgenoot van nieuwe ontwikkelingen. Je maakt maatwerkafspraken met je klanten, denkt met ze mee, faciliteert zaken.

Events zijn echt een passie van mij, dus toen ik de kans zag om als National Accountmanager met die branche aan de slag te gaan heb ik hem gegrepen. Het is zo’n leuke markt, het gaat altijd over feesten, plezier, vreugde. Je moet het leven vieren. Als je dat met je werk kunt doen is dat toch geweldig!

Onder mijn klanten vind je de organisatoren van grote events als Lowlands, Paaspop, de Formule 1. Daar komt enorm veel bij kijken. Je onderhandelt over de afname, prijzen, hoe om te gaan met leveringen, verpakkingen, retouren. Dat betekent dat je ook binnen Sligro veel overlegt met je collega’s van bijvoorbeeld Supply Chain en Inkoop. Je krijgt alle kansen en tools om er een succes van te maken binnen Sligro. The world is yours.

Michel Klerks, National Accountmanager

‘Je moet het leven vieren. Als je dat ook met je werk kunt doen is dat toch geweldig!’

Ik werk inmiddels al bijna 14 jaar bij Sligro. In die tijd heb ik verschillende commerciële functies vervuld in de regio Amsterdam. Sligro groeide sterk in die tijd, onder andere door overnames en een goede marktbewerking. Toen ik  Accountmanager werd zaten mijn klanten vooral binnen de ring van Amsterdam: hotels en restaurants en na de integratie met Heineken ook clubs. Je creëert je eigen netwerk in de stad, de ondernemers waar je mee werkt worden bijna je vrienden. Je bent continu deelgenoot van nieuwe ontwikkelingen. Je maakt maatwerkafspraken met je klanten, denkt met ze mee, faciliteert zaken.

Events zijn echt een passie van mij, dus toen ik de kans zag om als National Accountmanager met die branche aan de slag te gaan heb ik hem gegrepen. Het is zo’n leuke markt, het gaat altijd over feesten, plezier, vreugde. Je moet het leven vieren. Als je dat met je werk kunt doen is dat toch geweldig!

Onder mijn klanten vind je de organisatoren van grote events als Lowlands, Paaspop, de Formule 1. Daar komt enorm veel bij kijken. Je onderhandelt over de afname, prijzen, hoe om te gaan met leveringen, verpakkingen, retouren. Dat betekent dat je ook binnen Sligro veel overlegt met je collega’s van bijvoorbeeld Supply Chain en Inkoop. Je krijgt alle kansen en tools om er een succes van te maken binnen Sligro. The world is yours.

Patrick Hagoort, Regionaal Sales Manager

‘Ik krijg in mijn salesrayon alle vrijheid om te ondernemen. Dat is heel prettig.’

Sinds 2019 werk ik als Regionaal Sales Manager bij Sligro in de regio Zuid-Holland Zuid. Ik heb hiervoor altijd salesfuncties vervuld in de brouwerij-wereld en die van kruiden, sauzen en specerijen. Bij Sligro geef ik leiding aan een team van vijf Accountmanagers, twee Rayonmanagers en één Key Accountmanager. Zij zijn primair verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. Het is mijn taak hen te laten excelleren door bijvoorbeeld randzaken zoveel mogelijk bij hen weg te halen. Ik vind het belangrijk hen de vrijheid en ondersteuning te geven in hun eigen rayon.

Ik heb inmiddels een echt fijn team kunnen bouwen met een mooie mix van nieuw talent en ervaring. Het team geeft me veel energie, net als de andere collega’s trouwens met wie ik direct samenwerk. Daarnaast werk ik ook nog eens bij dé marktleider in foodservice. Ik vind dat we die rol van marktleider ook moeten uitdragen en voorop moeten lopen in bepaalde zaken. Het is daarom heel prettig dat ik de vrijheid krijg om echt ondernemer te zijn binnen mijn eigen vakgebied, uiteraard wel binnen de kaders van Sligro. Het klinkt wellicht een beetje gek, maar eigenlijk zijn we bij Sligro niet eens echte verkopers. Door goed naar onze klanten te luisteren kunnen wij oplossingen bieden die passen bij hun behoeftes. Zo helpen we iedere professional in food écht verder.

Patrick Hagoort, Regionaal Sales manager

‘Ik krijg in mijn salesrayon alle vrijheid om te ondernemen. Dat is heel prettig.’

Sinds 2019 werk ik als Regionaal Sales Manager bij Sligro in de regio Zuid-Holland Zuid. Ik heb hiervoor altijd salesfuncties vervuld in de brouwerij-wereld en die van kruiden, sauzen en specerijen. Bij Sligro geef ik leiding aan een team van vijf Accountmanagers, twee Rayonmanagers en één Key Accountmanager. Zij zijn primair verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. Het is mijn taak hen te laten excelleren door bijvoorbeeld randzaken zoveel mogelijk bij hen weg te halen. Ik vind het belangrijk hen de vrijheid en ondersteuning te geven in hun eigen rayon.

Ik heb inmiddels een echt fijn team kunnen bouwen met een mooie mix van nieuw talent en ervaring. Het team geeft me veel energie, net als de andere collega’s trouwens met wie ik direct samenwerk. Daarnaast werk ik ook nog eens bij dé marktleider in foodservice. Ik vind dat we die rol van marktleider ook moeten uitdragen en voorop moeten lopen in bepaalde zaken. Het is daarom heel prettig dat ik de vrijheid krijg om echt ondernemer te zijn binnen mijn eigen vakgebied, uiteraard wel binnen de kaders van Sligro. Het klinkt wellicht een beetje gek, maar eigenlijk zijn we bij Sligro niet eens echte verkopers. Door goed naar onze klanten te luisteren kunnen wij oplossingen bieden die passen bij hun behoeftes. Zo helpen we iedere professional in food écht verder.

Jackie ten Westenend, Formulemanager Plaza & Solutions Manager

‘In mijn functie heb ik veel verschillende interne en externe contacten. Dat maakt het heel afwisselend.’

Voordat ik bij Sligro aan de slag ging als Category Manager heb ik in sales- en marketingfuncties gewerkt bij een snoepgoedproducent en een distributeur van dranken. Ruim 3 jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar Formulemanager Plaza & Solutions Manager en ben ik onderdeel van het Customer Solutions-team.

Plaza is een cafetariaformule van Sligro, waarbij Sligro franchisegever is. Cafetaria-eigenaren die zich hierbij aansluiten, ondersteunen we o.a. op het gebied van marketing, trainingen en HACCP. Eigenlijk alles om de formule steeds sterker te maken en om de ondernemers te helpen en te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun bedrijfsvoering.

Wat ik echt heel tof vind aan mijn werk is dat ik met heel veel dingen tegelijkertijd bezig ben. Iedere dag is anders en ik heb veel verschillende contacten met steeds weer een andere dynamiek: met de Plaza-ondernemers, collega’s van o.a. Inkoop, Finance en Logistiek en met externe partners, zoals het marketingbureau. Omdat Sligro zo’n groot bedrijf is, kun je hier heel veel leren. En kun je ook van afdeling wisselen als je die ambitie hebt. Sowieso krijg je hier alle kansen om je verder te ontwikkelen. We hebben een uitgebreide omgeving met e-learnings. Verder zijn we aangesloten bij verschillende netwerkclubs binnen Sales en Marketing, waardoor je veel informele contacten hebt met bijvoorbeeld marketeers bij fabrikanten en concullega’s.

Jackie ten Westenend, Formule Manager Plaza & Solutions Manager

‘In mijn functie heb ik veel verschillende interne en externe contacten. Dat maakt het heel afwisselend.’

Voordat ik bij Sligro aan de slag ging als Category Manager heb ik in sales- en marketingfuncties gewerkt bij een snoepgoedproducent en een distributeur van dranken. Ruim 3 jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar Formulemanager Plaza & Solutions Manager en ben ik onderdeel van het Customer Solutions-team.

Plaza is een cafetariaformule van Sligro, waarbij Sligro franchisegever is. Cafetaria-eigenaren die zich hierbij aansluiten, ondersteunen we o.a. op het gebied van marketing, trainingen en HACCP. Eigenlijk alles om de formule steeds sterker te maken en om de ondernemers te helpen en te ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op hun bedrijfsvoering.

Wat ik echt heel tof vind aan mijn werk is dat ik met heel veel dingen tegelijkertijd bezig ben. Iedere dag is anders en ik heb veel verschillende contacten met steeds weer een andere dynamiek: met de Plaza-ondernemers, collega’s van o.a. Inkoop, Finance en Logistiek en met externe partners, zoals het marketingbureau. Omdat Sligro zo’n groot bedrijf is, kun je hier heel veel leren. En kun je ook van afdeling wisselen als je die ambitie hebt. Sowieso krijg je hier alle kansen om je verder te ontwikkelen. We hebben een uitgebreide omgeving met e-learnings. Verder zijn we aangesloten bij verschillende netwerkclubs binnen Sales en Marketing, waardoor je veel informele contacten hebt met bijvoorbeeld marketeers bij fabrikanten en concullega’s.

Meer weten over onze sales vacatures? Bel, mail, whatsapp met onze Recruiter!

Joyce van Breenen

E-mail: jvanbreenen@sligro.nl

Mobiel: 06-10253140

Meer weten over onze sales vacatures? Bel, mail, whatsapp met onze Recruiter!

Joyce van Breenen
Email: jvanbreenen@sligro.nl
Telefoon: 0610253140