Logistiek

Ontdek je kansen om te werken in de logistiek bij Sligro Food Group

Bij ons kun je in de logistiek alle kanten op: van Orderverzamelaar tot Expeditiemedewerker, van Medewerker Goederenontvangst tot Planner Transport. We bieden je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Als je dat zelf wilt tenminste. We ondersteunen je daar dan actief bij.

Van onze collega’s horen we vaak dat de sfeer gezellig en heel informeel is, zo is onze directeur voor iedereen ‘gewoon Koen’. Er hangt, ondanks dat we inmiddels een beursgenoteerd bedrijf zijn, nog steeds de saamhorige sfeer van het familiebedrijf. Verderop lees je meer over de ervaringen van een aantal van onze collega’s.

Samen zorgen we dat onze klanten altijd en op tijd over onze producten kunnen beschikken. Vanuit onze Bezorgservice locaties en vanuit ons Centraal Distributie Centrum, dat ook onze zelfbedieningsgroothandels bevoorraadt.

Sligro Food Group is een groothandel voor Nederlandse en Belgische klanten die allemaal een link hebben met Food. Bijvoorbeeld restaurants, hotels, cafés, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants. Maar ook festivals, dierentuinen en
pretparken. Zij vinden bij ons álles wat ze nodig hebben, want vanuit onze passie voor Food verkopen we wel 75.000 artikelen! Van beschuit tot kaviaar, van theelepeltjes tot BBQs en complete keukenoplossingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze klanten vinden het bij ons.

Onze verkopen vinden inmiddels voor ongeveer 80% online plaats. Daarnaast hebben we alleen al in Nederland ook 51 zelfbedieningsgroothandels, waar onze klanten ons weten te vinden en zich graag door ons laten inspireren.

Je kunt je voorstellen dat het een enorme logistieke operatie is om ervoor te
zorgen dat onze producten op het juiste moment op de juiste plaats terechtkomen. En daar hebben we jou bij nodig!

Sligro Food Group is een groothandel voor Nederlandse en Belgische klanten die allemaal een link hebben met Food. Bijvoorbeeld restaurants, hotels, cafés, ziekenhuizen en bedrijfsrestaurants. Maar ook festivals, dierentuinen en pretparken. Zij vinden bij ons álles wat ze nodig hebben, want vanuit onze passie voor Food verkopen we wel 75.000 artikelen! Van beschuit tot kaviaar, van theelepeltjes tot BBQs en complete keukenoplossingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze klanten vinden het bij ons.

Onze verkopen vinden inmiddels voor ongeveer 80% online plaats. Daarnaast hebben we alleen al in Nederland ook 51 zelfbedieningsgroothandels, waar onze klanten ons weten te vinden en zich graag door ons laten inspireren.

Je kunt je voorstellen dat het een enorme logistieke operatie is om ervoor te zorgen dat onze producten op het juiste moment op de juiste plaats terechtkomen. En daar hebben we jou bij nodig!

Centraal Distributie Centrum (CDC)

In het CDC in Veghel werken we met ruim 400 mensen aan het bevoorraden van onze zelfbedieningsgroothandels en onze bezorgservice locaties. Hier komen alle artikelen binnen, waarna ze na ontvangst op de juiste plekken in het magazijn worden opgeslagen. Daarna kunnen de orderverzamelaars aan de slag. Zij verzamelen de bestellingen en leveren ze aan bij de expeditie. De medewerkers op de expeditie zorgen er vervolgens voor dat alles op tijd in de vrachtwagens geladen wordt zodat deze ook weer op tijd kunnen vertrekken. Onze werktijden liggen tussen 6 uur ’s ochtends en 9 uur ’s avonds, waarbij de meeste uren gewoon doordeweeks en overdag gemaakt worden. We werken niet in ploegen.

Bezorgservice locaties

De bezorgservice locaties zitten een stap verder in het proces: dichter bij de eindklanten. Hier komen naast producten voor onze klanten ook de retouren en emballage binnen. Die worden eerst uit onze vrachtwagens gelost, zodat deze weer door kunnen om nieuwe bestellingen te laden en af te leveren. Op deze locaties komen zowel leveringen binnen vanuit het CDC als ook rechtstreeks van de leveranciers. De meeste collega’s werken overdag in een vast tijdslot, maar we hebben ook een avondploeg in het magazijn en het werk op de expeditie gaat ook ’s nachts door. Want we willen elke dag opnieuw op tijd en volgens afspraak kunnen leveren aan onze klanten.

Afwisselend werk voor mensen met een hart voor logistiek.

Als logistiek medewerker kun je bij het CDC of in een van onze bezorgservice locaties (in totaal 10 locaties in Nederland) op verschillende plekken aan de slag: als Orderverzamelaar (ook wel orderpicker genoemd), als Reachtruckchauffeur, op de goederenontvangst of op de expeditievloer. Onze logistieke processen zijn geautomatiseerd. Dat betekent dat je werkt met een handscanner die gekoppeld is aan ons voorraad- en ordersysteem. Dat is dan weer gekoppeld aan de tablet op de trucks waarmee je afhankelijk van je functie de vrachtwagens lost en de pallets door ons magazijn rijdt voor de opslag, orders verzamelt of de vrachtwagens bevoorraadt. Zo weet je precies waar je moet zijn en kun je ook controleren of alles compleet is in elke fase van het logistiek proces.

Maak kennis met onze collega's en lees waarom zij bij ons werken:

Dennis, Reachtruckchauffeur diepvries

“Als je op een bepaald moment iets anders zou willen doen, dan is dat altijd mogelijk.”

Ik werk inmiddels 12,5 jaar bij Sligro. De eerste 5 jaar als Orderverzamelaar en daarna als Reachtruckchauffeur op de goederontvangst diepvries. Ik ben tussendoor ook 1,5 jaar bijgesprongen in de zelfbedieningsgroothandel omdat ze daar handen tekort kwamen, dat is in de Sligro winkel zelf. En nu werk ik alweer 2 jaar hier in Breda. In de diepvries werk je in speciale kleding, want op de werkvloer is het -22 tot -25 graden. Ik zie er dan ook uit als een soort Eskimo, maar dat werkt prima zo.

Als de Chauffeur bij ons dok aankomt, dan los ik de diepvriesartikelen. Ik meld alles binnen met de polsscanner, maak stickers voor op de pallets en rij de pallets weg. Natuurlijk controleer je dan of alles ook klopt. De pallets gaan dan naar het verdeelplein en van daar uit naar het magazijn diepvries. Dat moet binnen maximaal 45-60 minuten gebeuren in verband met het ontdooien van de artikelen. Ik heb het nog steeds goed naar m’n zin hier; je hebt zekerheid en vastigheid. Als je op een bepaald moment iets anders zou willen doen, dan is dat binnen Sligro altijd mogelijk.

Tom, Teamleider Logistiek

"Via een BBL-traject doorstromen naar Teamleider. Dat kan bij Sligro!”

Ik werk nu zo’n vier jaar in het Centraal Distributie Centrum van Sligro in Veghel. Toen ik aan de mbo-4-opleiding Logistiek Supervisor aan het ROC in Veghel begon, had de school net een BBL-traject opgestart met Sligro. Via dit traject ben ik hier binnengekomen om er verschillende dingen te leren en zoveel mogelijk werkervaring op te doen. Bijna alle jongens zijn na hun BBL-opleiding blijven hangen binnen Sligro. Ik ben begonnen als Orderverzamelaar. Dat heb ik een jaartje gedaan. Toen ben ik als goederenontvangst medewerker naar de afdeling kerstpakketten gegaan en daarna ben ik nog een tijdje Administratief Medewerker geweest. En nu dus teamleider van de medewerkers op de goederenontvangst en de reachtruckmedewerkers in het geconditioneerde distributiecentrum.

Op termijn wil ik nog de stap maken naar productiemanager. Er zijn altijd mogelijkheden binnen Sligro als je verder zou willen doorleren en ontwikkelen. Als Teamleider ben ik verantwoordelijk voor de mensen die op de twee afdelingen werken. Ik hou me vooral bezig met people management, planningen maken en zorgen dat de mensen hun werk goed kunnen doen. Ik heb het echt naar mijn zin. We werken met een vrij vast team en dat is heel gezellig. Voordat ik bij Sligro begon had ik eigenlijk geen goed beeld van wat logistiek bij zo’n grote organisatie nou inhoudt. Het is echt heel veel complexer dan een doosje van A naar B brengen. Dat maakt het werk heel divers en leuk.

Stacey, Orderverzamelaar

“Orderverzamelen is net Tetris, maar dan levensgroot”

Als kind kwam ik al met m’n vader bij Sligro. Nu werk ik er inmiddels alweer bijna vier jaar als Orderverzamelaar. Nadat ik gesolliciteerd had, hoorde ik al snel dat ik aan de slag kon. Ik ben uitgebreid ingewerkt. Het hele orderverzamelproces word je dan uitgelegd: welke producten staan waar, hoe ga je met de scanner om, hoe stapel je het beste de order op je pallet, dat soort dingen. Als je dat namelijk niet goed doet gaat de boel schuiven. De processen hier zijn allemaal geautomatiseerd, je truck waarmee je de orders verzamelt is gekoppeld aan het logistieke systeem. Ik ben key-user geworden van dat computersysteem. Dat betekent dat collega’s mij om hulp kunnen vragen als er iets niet goed werkt.

Omdat ik al een tijdje bij Sligro werk als Orderverzamelaar word ik af en toe gevraagd om flexwerkers te begeleiden. Dat vind ik heel leuk om te doen. Niet alle flexwerkers zijn de Nederlandse taal machtig, dus dan kan ik ook mijn Engels gebruiken. Graag zou ik binnen Sligro willen doorgroeien en daarom ga ik samen met mijn Teamleider binnenkort kijken welke mogelijkheden er voor mij zijn.

Jan, Medewerker Goederenontvangst

“Ik ga iedere dag fluitend de deur uit en kom ook weer fluitend thuis.”

Voordat ik bij Sligro terecht kwam heb ik eerst 38 jaar in een supermarkt gewerkt. Ik ben daar ooit begonnen als vakkenvuller en geëindigd als bedrijfsleider. Daarna heb ik een aantal jaren bij een ander logistiek bedrijf gewerkt. Toen het werk daar ophield, kwam ik op een banenbeurs in contact met iemand van Sligro. Er was meteen een klik en ik begon al snel in de goederenontvangst bij de bezorgservice locatie in Breda. Daar zorg ik voor het ‘invakken’ van de ontvangen goederen: ik zorg ervoor dat de pallets met goederen op de juiste plek in het magazijn terechtkomen, zodat de Orderverzamelaars niet misgrijpen.

Veel van het proces is geautomatiseerd: ik scan de barcodes van het product met een polsscanner, dan krijg je precies te zien waar je naartoe moet en hoeveel aantallen je op de pallet moet hebben. Dat check je dan, net als de houdbaarheidsdatum als dat van toepassing is. Het werk is heel afwisselend: je werkt met verschillende goederen die weer naar verschillende plekken moeten. Soms als het druk is, dan help ik mijn collega’s van de orderverzameling. Je zorgt er samen voor dat het werk aan het eind van de dag klaar is.

 
Laden...
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 57
Vacaturetitel Merk Locatie
Herstel
Accountmanager Foodservice Zuid-Holland
Accountmanager Foodservice Zuid-Holland Veghel, NL, 5466 RB 27-okt-2021
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Medewerker Facilities Sligro Bezorgservice Breda
Medewerker Facilities Sligro Bezorgservice Breda Breda, NL, 4827 HG 27-okt-2021
Sligro Breda, NL, 4827 HG
Hulpkracht Transport - Sligro Breda
Hulpkracht Transport - Sligro Breda Breda, NL, 4827 HG 27-okt-2021
Sligro Breda, NL, 4827 HG
Logistiek planner Sligro Maastricht
Logistiek planner Sligro Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 26-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Medewerker Expeditie (avond) Sligro Nieuwegein
Medewerker Expeditie (avond) Sligro Nieuwegein Nieuwegein, NL, 3439 NC 26-okt-2021
Sligro Nieuwegein, NL, 3439 NC
Medewerker Facilities Sligro Venray
Medewerker Facilities Sligro Venray Venray, NL, 5807 GC 26-okt-2021
Sligro Venray, NL, 5807 GC
Teamleider (dag) Sligro Drachten
Teamleider (dag) Sligro Drachten Drachten, NL, 9207 HC 26-okt-2021
Sligro Drachten, NL, 9207 HC
Reachtruckchauffer Sligro Venray
Reachtruckchauffer Sligro Venray Venray, NL, 5807 GC 26-okt-2021
Sligro Venray, NL, 5807 GC
Zaterdaghulp Sligro CDC Veghel
Zaterdaghulp Sligro CDC Veghel Veghel, NL, 5466 RB 26-okt-2021
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Medewerker Retouren Sligro Maastricht
Medewerker Retouren Sligro Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 26-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Medewerker Besturing Sligro Maastricht
Medewerker Besturing Sligro Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 26-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Medewerker Facilities BS Maastricht
Medewerker Facilities BS Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 26-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Medewerker Expeditie Nacht Sligro Breda
Medewerker Expeditie Nacht Sligro Breda Breda, NL, 4827 HG 26-okt-2021
Sligro Breda, NL, 4827 HG
Orderverzamelaar Sligro Vianen
Orderverzamelaar Sligro Vianen Vianen, NL, 4131 MA 26-okt-2021
Sligro Vianen, NL, 4131 MA
Orderverzamelaar Sligro Berkel & Rodenrijs
Orderverzamelaar Sligro Berkel & Rodenrijs Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB 26-okt-2021
Sligro Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB
Orderpicker Bezorgservice Deventer (dag)
Orderpicker Bezorgservice Deventer (dag) Deventer, NL, 7418 HJ 26-okt-2021
Sligro Deventer, NL, 7418 HJ
Teamleider Nacht Sligro Deventer
Teamleider Nacht Sligro Deventer Deventer, NL, 7418 HJ 26-okt-2021
Sligro Deventer, NL, 7418 HJ
Logistiek planner Sligro Vianen
Logistiek planner Sligro Vianen Vianen, NL, 4131 MA 26-okt-2021
Sligro Vianen, NL, 4131 MA
Medewerker Facilities BS Vianen
Medewerker Facilities BS Vianen Vianen, NL, 4131 MA 26-okt-2021
Sligro Vianen, NL, 4131 MA
Medewerker Besturing Sligro CDC Veghel
Medewerker Besturing Sligro CDC Veghel Veghel, NL, 5466 RB 26-okt-2021
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Medewerker Expeditie (nacht) Sligro Maastricht
Medewerker Expeditie (nacht) Sligro Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 26-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Orderverzamelaar Sligro Maastricht
Orderverzamelaar Sligro Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 26-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Orderverzamelaar (dag) Sligro Maastricht
Orderverzamelaar (dag) Sligro Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 26-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Startende Logistieke Data Analist Sligro CDC Veghel
Startende Logistieke Data Analist Sligro CDC Veghel Veghel, NL, 5466 RB 26-okt-2021
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Medewerker Goederenontvangst Sligro Maastricht
Medewerker Goederenontvangst Sligro Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 26-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Reachtruckchauffeur (avond) Sligro Nieuwegein
Reachtruckchauffeur (avond) Sligro Nieuwegein Nieuwegein, NL, 3439 NC 26-okt-2021
Sligro Nieuwegein, NL, 3439 NC
Vrachtwagenchauffeur Sligro Texel
Vrachtwagenchauffeur Sligro Texel Texel, NL, 1791 MD 26-okt-2021
Sligro Texel, NL, 1791 MD
Voorraadcontroleur Sligro Nieuwegein
Voorraadcontroleur Sligro Nieuwegein Nieuwegein, NL, 3439 NC 26-okt-2021
Sligro Nieuwegein, NL, 3439 NC
Orderverzamelaar (Avond) Sligro Amsterdam
Orderverzamelaar (Avond) Sligro Amsterdam Amsterdam, NL, 1046 BZ 26-okt-2021
Sligro Amsterdam, NL, 1046 BZ
Medewerker Orde en Netheid (avond) Sligro Nieuwegein
Medewerker Orde en Netheid (avond) Sligro Nieuwegein Nieuwegein, NL, 3439 NC 26-okt-2021
Sligro Nieuwegein, NL, 3439 NC
Reachtruckchauffeur Sligro CDC Veghel
Reachtruckchauffeur Sligro CDC Veghel Veghel, NL, 5466 RB 26-okt-2021
Sligro Veghel, NL, 5466 RB
Medewerker Expeditie (nacht) Sligro Vianen
Medewerker Expeditie (nacht) Sligro Vianen Vianen, NL, 4131 MA 26-okt-2021
Sligro Vianen, NL, 4131 MA
Medewerker Goederenontvangst Sligro Berkel en Rodenrijs (avond team 2) Sligro Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB
Medewerker Retouren Sligro Vianen
Medewerker Retouren Sligro Vianen Vianen, NL, 4131 MA 26-okt-2021
Sligro Vianen, NL, 4131 MA
Orderplanner Sligro Deventer
Orderplanner Sligro Deventer Deventer, NL, 7418 HJ 26-okt-2021
Sligro Deventer, NL, 7418 HJ
Transportplanner Sligro Berkel en Rodenrijs
Transportplanner Sligro Berkel en Rodenrijs Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB 26-okt-2021
Sligro Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB
Medewerker Goederenontvangst Sligro Deventer
Medewerker Goederenontvangst Sligro Deventer Deventer, NL, 7418 HJ 26-okt-2021
Sligro Deventer, NL, 7418 HJ
Medewerker Emballage Sligro Vianen
Medewerker Emballage Sligro Vianen Vianen, NL, 4131 MA 26-okt-2021
Sligro Vianen, NL, 4131 MA
Medewerker Expeditie Sligro Deventer
Medewerker Expeditie Sligro Deventer Deventer, NL, 7418 HJ 26-okt-2021
Sligro Deventer, NL, 7418 HJ
Medewerker Retouren Sligro Venray
Medewerker Retouren Sligro Venray Venray, NL, 5807 GC 26-okt-2021
Sligro Venray, NL, 5807 GC
Orderverzamelaar Sligro Venray
Orderverzamelaar Sligro Venray Venray, NL, 5807 GC 26-okt-2021
Sligro Venray, NL, 5807 GC
Teamleider (nacht) Sligro Bezorgservice Venray
Teamleider (nacht) Sligro Bezorgservice Venray Venray, NL, 5807 GC 21-okt-2021
Sligro Venray, NL, 5807 GC
Hulpkracht Logistiek Sligro Bezorgservice Venray
Hulpkracht Logistiek Sligro Bezorgservice Venray Venray, NL, 5807 GC 21-okt-2021
Sligro Venray, NL, 5807 GC
Medewerker Expeditie CDC Veghel
Medewerker Expeditie CDC Veghel Veghel, NB, NL, 5466 RB 21-okt-2021
Sligro Veghel, NB, NL, 5466 RB
Orderpicker CDC Veghel
Orderpicker CDC Veghel Veghel, NB, NL, 5466 RB 18-okt-2021
Sligro Veghel, NB, NL, 5466 RB
Hulpkracht Expeditie Sligro Vlissingen
Hulpkracht Expeditie Sligro Vlissingen Vlissingen, NL, 4387 PD 18-okt-2021
Sligro Vlissingen, NL, 4387 PD
Hulpkracht Orderverzamelaar - BS Maastricht
Hulpkracht Orderverzamelaar - BS Maastricht Maastricht, NL, 6229 RC 18-okt-2021
Sligro Maastricht, NL, 6229 RC
Hulpkracht Bijrijder - BS Vlissingen
Hulpkracht Bijrijder - BS Vlissingen Vlissingen, NL, 4387 PD 18-okt-2021
Sligro Vlissingen, NL, 4387 PD
Teamleider Nacht Bezorgservice Nieuwegein
Teamleider Nacht Bezorgservice Nieuwegein Nieuwegein, NL, 3439 NC 18-okt-2021
Sligro Nieuwegein, NL, 3439 NC
Orderpicker Bezorgservice Deventer (middag)
Orderpicker Bezorgservice Deventer (middag) Deventer, NL, 7418 HJ 18-okt-2021
Sligro Deventer, NL, 7418 HJ
Hulpkracht Orderverzamelaar - BS Berkel en Rodenrijs
Hulpkracht Orderverzamelaar - BS Berkel en Rodenrijs Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB 18-okt-2021
Sligro Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB
Logistiek medewerker Sligro Amsterdam (24 uur)
Logistiek medewerker Sligro Amsterdam (24 uur) Amsterdam, NL, 1114 AM 13-okt-2021
Sligro Amsterdam, NL, 1114 AM
Transportplanner Sligro Bezorgservice Vianen
Transportplanner Sligro Bezorgservice Vianen Vianen, NL, 4131 MA 13-okt-2021
Sligro Vianen, NL, 4131 MA
Teamleider Planning en Service
Teamleider Planning en Service Assen, DR, NL, 9407 TE 12-okt-2021
Bouter Assen, DR, NL, 9407 TE
Teamleider (nacht) Sligro Bezorgservice Berkel & Rodenrijs
Teamleider (nacht) Sligro Bezorgservice Berkel & Rodenrijs Berkel en Rodenrijs, ZH, NL, 2652 XB 8-okt-2021
Sligro Berkel en Rodenrijs, ZH, NL, 2652 XB
Transportplanner Sligro Bezorgservice Breda
Transportplanner Sligro Bezorgservice Breda Breda, NL, 4827 HG 8-okt-2021
Sligro Breda, NL, 4827 HG
Medewerker Expeditie (nacht) Bezorgservice Berkel en Rodenrijs
Medewerker Expeditie (nacht) Bezorgservice Berkel en Rodenrijs Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB 8-okt-2021
Sligro Berkel en Rodenrijs, NL, 2652XB

Meer weten over onze logistieke mogelijkheden? Neem contact op met onze Recruiter!

Esther van Rij
Email: evanrij@sligro.nl
Telefoon: 0611959015